Woon / Winkel pand in het centrum van Harderwijk

Sinds 2021 is BLOOM Investment eigenaar van dit prachtige pand in het centrum van Harderwijk. Op de begane grond bevindt zich een commerciële ruimte, die momenteel verhuurd is aan een winkelketen. Op de eerste en tweede verdieping heeft een verouderde en gedateerde bovenwoning plaatsgemaakt voor maar liefst zeven lichte woonstudio's en appartementen. Deze zeer geslaagde transformatie is geïnitieerd en begeleid door BLOOM Investment.

Ligging

Aan het eind van de Donkerstraat, bijna grenzend aan de markt, is het een unieke ligging. De achtergevel grenst aan de Kerkstraat – een typische woonstraat voor het centrum van Harderwijk – en op nog geen 400 meter afstand bevindt zich:

  • De boulevard
  • Het strandeiland
  • Populaire winkels
  • Een breed scala aan eetgelegenheden

Project

Toen BLOOM Investment eigenaar werd is het pand flink verbouwd. Met name aan de brandveiligheid van de woningen is veel aandacht besteed. Zo zijn alle woning scheidende muren, de vloeren en het plafond brandvertragend.

Maar we hebben nog meer gedaan om het pand te verduurzamen. De centrale verwarming is vervangen voor elektrische verwarming en daarbij kon aardgas vervangen worden voor koken op elektra. Zeven luchtwarmtepompen voorzien de appartementen van warm water. Die halen op hun beurt de warmte uit de afgevoerde lucht uit de appartementen.

Dertien maanden na het krijgen van de sleutels betrokken de eerste huurders al hun appartementen. Een geslaagd project waar we trots op zijn!

Vragen? Stel ze gerust

We kijken er naar uit om je te helpen waar we kunnen!

Liever bellen of mailen?